Bazar books
Wall Street Vendetta - pocket

Mike Cooper

Wall Street Vendetta - pocket

Författare: Mike Cooper
Översättare: Mia Ruthman
Originaltitel: Clawback
Genre: Deckare thriller
ISBN: 9789170284007
Recensionsdatum: 2014-03-16
Bindning: Häftad

Silas Cade, före detta kommandosoldat och entreprenör i gråzonen, åtar sig tveksamma uppdrag åt finansmän på Wall Street som är i behov av att få tjänster utförda snabbt och diskret.

Av en mäktig klient får han i uppdrag att konfrontera en hedgefondmäklare för att kräva tillbaka den summa som klienten har investerat i en misslyckad affär. Men innan Silas hinner rapportera till sin klient att pengarna är på väg tillbaka, hittas klienten mördad.

Och han är inte den siste. Någon fortsätter att ta livet av mäktiga finanshajar. Rädslan brer ut sig i New Yorks finanskvarter och får till och med handlarna på golvet att rusta sig till tänderna.

Under falsk identitet och genom sina insiderkunskaper får Silas snart ett nytt uppdrag. Han ska ta reda på vilka som ligger bakom de investeringsbeslut som verkar hänga samman med morden.

Med hjälp av den vackra och smarta finansbloggaren Clara Dawson rör sig Silas i en halsbrytande jakt på hjärnan bakom de kallblodiga finansmorden. En jakt som går i svindlande hastighet genom New Yorks gator och luftrum, och som är nära att kosta Silas hans omsorgsfullt uppbyggda tillvaro.


"Fascinerande. Cooper känner uppenbarligen finansvärlden väl."
– Publishers Weekly

"Mike Coopers Wall Street vendetta är fantastisk. Det här är min sorts thriller och jag väntar spänt på fortsättningen."
– New York Times

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Mike Cooper har också skrivit

Mike Cooper

Mike Cooper

Mike Cooper är en pseudonym för en före detta ledande amerikansk finansman.Han har vunnit Shamus Awards för sin kortprosa och nominerats till International Thriller Writers Award med en tidigare roman, utgiven under annat namn.  Mike Cooper bor i Boston med sin fru och sina två barn.

Visa författarpresentation