Bazar books
Världens främste försäljare

Augustine "OG" Mandino

Världens främste försäljare

Författare: Augustine "OG" Mandino
Översättare: Erland Törngren
Originaltitel: -
Genre: -
ISBN: 9789170281280
Recensionsdatum: 2011-05-01
Bindning: Inbunden

Det finns många böcker som beskriver olika sätt att nå framgång och lycka i livet. Många av dem kan sägas hämta inspiration från Og Mandinos succébok Världens främste försäljare som publicerades första gången 1968. Än i dag är den dock en ovärderlig guide i försäljningsteknik och en ofta anlitad vägvisare för hur du själv kan förändra ditt liv och uppnå lycka och framgång. Og Mandino har skrivit 19 böcker som har sålt i mer än 50 miljoner exemplar världen över. Hans böcker finns översatta till 25 språk. Jag ska framhärda tills jag lyckas. Jag ska försöka och försöka igen. Jag ska betrakta varje hinderendast som en omväg till mitt mål och en utmaning mot min yrkesstolthet. Jag ska framhärda och utveckla min förmåga så som sjömannen utvecklar sina färdigheter genom att lära sig att rida ut varje ursinnig storm.
Ramberättelsen i Världens främste försäljare handlar om Hafid, en fattig kamelpojke, vars historia utspelar sig under Jesu tid. Genom att leva efter 10 pergamentrullar som hans styvfar anförtror honom, uppnår Hafid rikedomar i överflöd.
Mandinos filosofi går ut på att genom att fylla medvetandet med tankar om framgång radera de osäkerheter som håller oss tillbaka. I enighet med Mandinos filosofi börjar Hafid läsa den första rullen, och beslutar sig för att han ska läsa den varje dag under 30 dagars tid för att budskapet ska sippra in till det innersta i hans medvetande och på så sätt förändra hans tankegångar i grunden.

Världens främste försäljare har förändrat livet för miljontals människor världen över. Skådespelaren Matthew McConaughey hyllar boken efter att den hjälpt honom att ta tag i sitt liv efter en lång tids utbrändhet.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Augustine "OG" Mandino

Augustine "OG" Mandino

AUGUSTINE ”OG” MANDINO (1923–1996) var en amerikansk författare med rötterna i Italien. Han var chef över Success Unlimited Magazine till 1976 och har blivit invald i the National Speakers Associations Hall of Fame. Han var bombflygare under andra världskriget och deltog i över 40 bombräder över Tyskland. Senare i sitt liv drabbades han av alkoholism och begravde sig på biblioteket där olika böcker om självhjälp influerade honom till att ändra sitt liv till det bättre.

Visa författarpresentation