Bazar books
Uppnå mer med mindre stress

Uppnå mer med mindre stress

Författare: -
Översättare: Kerstin Törngren
Originaltitel: Oppnå mer med mindre stress
Genre: Psykologi
ISBN: 9789170280498
Recensionsdatum: 2007-05-28
Bindning: -

Lever du en vardag i stress?

Har du svårt att få tiden att räcka till?

I Uppnå mer med mindre stress finner du handfasta råd och övningar som hjälper dig att hitta "flytet" i tillvaron och höja livskvaliteten.

I boken förmedlar Andries J. Kroese, professor i kärlkirurgi, grunderna i uppmärksamhetsträning (AT): en dokumenterat effektiv metod för att i såväl arbetslivet som privatlivet reducera stress, tackla utmaningar och öka välbefinnandet. Du får genom övningar lära dig att vara totalt närvarande i det du gör, fokusera på det som är viktigt och ändå ha energi över.

Med uppmärksamhetsträning går det att utveckla en balans mellan kropp och själ och samtidigt prestera mer med färre krafter.

Målet är att njuta av livet inte att rymma från det.

Andries J. Kroese är professor i kärlkirurgi vid Aker universitetssjukhus i Oslo och chef för Scandinavian Centre for Awareness Training (SCAT). I över 30 år har han undervisat patienter, sjuksköterskor, psykologer, idrottare och ledare inom näringslivet i stressreducerande tekniker. Han har skrivit flera böcker om stress och AT. På svenska finns även hans bok om uppmärksamhetsmeditation, Minska din stress med meditation.

Mer information om AT hittar du på www.scat.no

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg