Bazar books
Om du får det här brevet - pocket

Sarah Blake

Om du får det här brevet - pocket

Författare: Sarah Blake
Översättare: Gabriella Andersson
Originaltitel: The Postmistress
Genre: -
ISBN: 9789170283994
Recensionsdatum: 2014-03-16
Bindning: Häftad

De som förmedlar sanningen bär ofta en tung börda.

Massachusetts 1940. Iris James är postmästare i Franklin, en småstad i Cape Code, och vet en hel del om sina medmänniskor. Men hennes läppar är förseglade. Hennes uppgift är att förmedla kärleksbetygelser och sorgebrev och att bevara människors hemligheter. Trots det gör hon en dag det för henne helt otänkbara: hon öppnar ett brev och läser – och delar aldrig ut det. Radiojournalisten Frankie Bard meddelar på sitt håll nyheter från det krigshärjade Europa och från London där blitzen rasar. De flesta invånare i Franklin tror att kriget inte kommer att drabba dem – men både Frankie och Iris vet bättre ... Om du får det här brevet är en berättelse om två världar – den ena förlamad av våld, den andra skrämmande naiv – och om två kvinnor som har till arbete att förmedla nyheter, men som inte alltid förmår det. En mångbottnad roman om kärlek och förlust.


«En utmärkt, tankeväckande roman som jag rekommenderar alla jag känner att läsa.» - Kathryn Stockett, författaren till Niceville

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Sarah Blake har också skrivit

Sarah Blake

Sarah Blake

Om du får det här brevet är Sarah Blakes andra roman och den första som översätts till svenska. Den låg 12 veckor på New York Times bästsäljarlista och är såld till 17 länder.

Visa författarpresentation