Bazar books
Kodens hemligheter - en guide till mysterierna bakom Da Vinci-koden

Dan Burstein

Kodens hemligheter - en guide till mysterierna bakom Da Vinci-koden

Författare: -
Översättare: Karl G Fredriksson, Lilian Fredriksson
Originaltitel: Secrets og the Code:The Unauthorized Guide to the mysteries
Genre: -
ISBN: 9789170280269
Recensionsdatum: 2005-07-22
Bindning: Inbunden

Nyckeln till "Da Vinci-koden"

"Kodens hemligheter" börjar där "Da Vinci-koden" slutar. Är det sant att kända genier och konstnärer som Galileo Galilei, Leonardo da Vinci och Isaac Newton tillhörde ett hemligt sällskap som hade till uppgift att bevara revolutionerande historisk kunskap - ett sällskap som existerar än i dag? Döljer det sig hemliga koder i Leonardo da Vincis målningar? Var Jesus gift och hade barn?

Detta är några av de frågor som Dan Burstein ville gå till botten med då han bestämde sig för att ge ut "Kodens hemligheter". Till sin hjälp hade han experter på områden som historia, konsthistoria, teologi och arkeologi - i flera fall samma personer som Dan Brown tog hjälp av då han skrev sin fantastiska roman.

"Kodens hemligheter" är den mest omfattande guiden till teorierna bakom "Da Vinci-koden". Den innehåller utdrag ur originaltexter, nyskrivet material, intervjuer och artiklar som garanterat kommer att göra det lättare för läsaren att förstå koderna och de hemliga budskapen som är gömda i romanen. Dessutom ger den förnyad insikt i mysterierna kring det västerländska kulturarvet.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg