Bazar books
Kamikazekaniner 2 - Nu ännu mer död

Andy Riley

Kamikazekaniner 2 - Nu ännu mer död

Författare: Andy Riley
Översättare: Anna Troberg
Originaltitel: The return of the bunny suicides
Genre: Humor och kåserier
ISBN: 9789170280351
Recensionsdatum: 2005-05-12
Bindning: Inbunden

Kamikazekaniner: små gulliga kaniner som helt enkelt inte står ut längre. En engelsk illustrerad humorbästsäljare som är den perfekta blandningen av Lilla Kanin och motorsågsmassakern. Aldrig tidigare har vi på detta klara och öppna sätt fått ta del av de mörkaste hörnen av våra små gulliga kaninvänners själsliv.

Dostojevskij, Kafka och Beckett, huka er! Innan man läst Kamikazekaniner vet man inte vad riktig ångest är. Med en uppfinningsrikedom som skulle fått både Einstein och Nobel att blekna får vi ta del av en uppsjö av olika sätt som en liten kanin kan använda sig av för att få slut på lidandet.

Andy Riley har bland annat skrivit för Black Books, Trigger Happy TV, Graham Norton och Smack the Pony. Han är medförfattare till en lång rad engelska tv- och radioprogram, bland annat Robbie the Reindeer, The 99p Challenge och Disneys tecknade film Gnomeo and Juliet som kommer 2005. Andy Rileys seriestrippar publiceras varje vecka i Observer Magazine.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Andy Riley har också skrivit

Andy Riley

Andy Riley

Andy Rileys seriestrippar publiceras varje vecka i Observer Magazine. Många har lärt sig att älska hans kamikazekaniner.

Visa författarpresentation