Bazar books
Ett andra liv

SJ Watson

Ett andra liv

Författare: SJ Watson
Översättare: Mia Ruthman
Originaltitel: Second Life
Genre: Deckare thriller
ISBN: 9789170282546
Recensionsdatum: 2016-04-06
Bindning: Inbunden

Ny psykologisk thriller från SJ Watson som gav oss debutsuccén Innan jag somnar!

"Ett andra liv är beviset på att Watson är mer än ett ’One Hit Wonder’.” – Independent


Hur väl kan du egentligen någonsin lära känna en annan människa? Och hur långt skulle du gå för att få reda på sanningen om någon du älskar?


När Julias syster blir brutalt mördad blir hon fast besluten att ta reda på varför. Men hennes sökande utvecklas snabbt till en upptäcktsresa genom sina mörkaste inre lustar. När hon blir involverad i en relation på nätet med en farlig främling tappar hon bort sig själv… förlorar kontrollen… kanske kommer hon förlora allt. Hennes sökande efter svar kommer att äventyra hennes äktenskap, hennes familj… och hennes eget liv.


SJ Watson debuterade med thrillern Innan jag somnar om en kvinna med amnesi, och boken filmatiserades sedermera med Nicole Kidman i huvudrollen. Här i uppföljaren, en sensationell psykologisk thriller om en kvinna med en hemlig identitet som hotar att ödelägga hela hennes liv, möter vi Julia som till ytan är en respektabel, gift mor - men som döljer livsfarliga hemligheter... Ett andra liv gick rakt in på bästsäljarlistan i Tyskland, England och Kanada vid utgivningen och rättigheterna är sålda till 33 länder.


”En Farlig förbindelse för den digitala tidsåldern, med en livsfarlig twist… Watson är en mästare på att hålla läsaren i ett stenhårt grepp.” – Evening Standard


”En våldsam, fängslande skildring.” – Daily Mail


Se den engelska boktrailern här!

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


SJ Watson har också skrivit

SJ Watson

SJ Watson

SJ Watson debuterade med den psykologiska thrillern Innan jag somnar som blev en internationell bästsäljare och är utgiven i 44 länder. 

Visa författarpresentation