Bazar books
Dålig karma - pocket

David Safier

Dålig karma - pocket

Författare: David Safier
Översättare: Ulrika Junker Miranda
Originaltitel: Mieses Karma
Genre: Humor och kåserier, Utländsk skönlitteratur
ISBN: 9789170283765
Recensionsdatum: 2014-03-16
Bindning: Pocket

Romanen som har fått Europa att le!

1,5 miljoner exemplar sålda i Tyskland och på bestsellerlistorna i Spanien, Italien och Frankrike!


Trots att Kim Lange äntligen har fått det eftertraktade stora journalistpriset har hon haft en vansinnig dag. Det galnaste ögonblicket är när hon får ett slag i huvudet och plötsligt befinner sig i en myrstack, med sex ben och en stor bakdel. Kim förstår att detta är det pris hon får betala för att hon har samlat ihop så mycket dålig karma. Alltså måste hon fylla på sitt karmakonto. Men saker och ting blir inte alltid som man planerat…

"Dålig Karma – frisk fläkt i bokfloden (...) Språket flyter lätt och humorn är ständigt närvarande." - Feelgoodbibliotekarien

"Oj, en sådan bok! Jag har skrattat högt för att i nästa sekund sitta och försöka hålla känslosamma tårar tillbaka." - Bloggen What You Readin?


"Den galnaste och roligaste boken jag läst på länge" – LitteraturMagazinet


"Du kommer inte att samla god karma, men använda en del av ditt liv till att läsa en härlig komedi." – Elle


"David Safier är det barn som Fay Weldon och Woody Allen aldrig fick tillsammans." 
– Weekendavisen


"Visste ni att döden är en tripp till Kolmården? Reinkarnationskomedin Dålig karma inleds med ett torrt konstaterande av den förolyckade tv-stjärnan Kim Lange: – Dagen då jag dog var inte speciellt kul. Och det berodde inte enbart på min död.
Inte verkar det så roligt på andra sidan graven heller, eller vad sägs om att återfödas först som myra, sedan som marsvin, ekorre, kalv och hund? Och som om återfödelserna inte vore skumma nog dyker dessutom den gamle charmören Casanova upp som parningslystet djur i jakten på god karma. Otroligt nog lyckas David Safier röra samman hundra bisarra ingredienser till ett romanrecept som - ursäkta vitsen - är dödskul." – M-magasin.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


David Safier har också skrivit

David Safier

David Safier

DAVID SAFIER är manusförfattare till en rad populära och prisbelönta tyska teveserier, däribland ”Berlin Berlin” som vann en Emmy.  

Visa författarpresentation