Bazar books

Bokbloggen Boklysten läser Vinterfolket

Publicerad: 2015-10-21
Bokbloggen Boklysten läser Vinterfolket

"Vinterfolket är egentligen inte riktigt den typen av bok som jag vanligtvis läser och det är väl en av orsakerna till att jag valde att läsa den, jag vill ju gärna töja lite på mina gränser. Och så var baksidestexten så lockande att jag bara inte kunde låta bli.

För ett  hemskt ögonblick i början kände jag mig smått besviken och tyckte berättelsen var rörig och svår att få grepp om, men när jag läste vidare så började saker och ting klarna upp och jag blev mer och mer involverad.

Tyvärr innebär involverad också att jag själv blir lätt nojig. En av orsakerna till att jag sällan läser den här typen av spökhistorier och om övernaturligheter är att jag lever mig in i berättelsen alltför mycket. Och här betyder det att jag börjar skymta ett och annat i ögonvrån och tycker mig se skuggor fladdra förbi. Vilken tur att jag inte läste den här boken på natten för då hade jag definitivt fått låsa in mig i mitt rum med gardinerna ordentligt fördragna så jag inte såg skogen bakom huset.

Vinterfolket är en riktigt kuslig berättelse som verkligen får kalla kårar att gå utmed ryggen på mig. Ändå skulle jag gärna vilja läsa fler böcker av den här författaren."

Tack Boklysten för fina ord! Länk till recensionen hittar ni här.

Länkar till böcker
Vinterfolket
Länkar till författare
Jennifer McMahon
Print