Bazar books

Mörk ängel- fängslande läsning

Publicerad: 2013-09-09

"Första intrycket var bra redan när jag höll i det vackra omslaget och det blev ännu bättre när jag började läsa. Det är roligt att läsa en bok där man redan på de första sidorna känner sig övertygad om att den nog kommer att vara riktigt bra, vanligtvis brukar det ta mig längre tid än så att bilda mig en mer bestämd uppfattning men den här tyckte jag om från första kapitlet. Boken börjar med en rapp och lite kaxig dialog som tilltalar mig." (…)
"Istället för torra sakliga miljöbeskrivningar som man ofta får se gör Laini Taylor det lite annorlunda. Hennes sätt att lägga personliga värderingarna i hur platserna upplevs och därmed spela på känslorna det framkallar skapar en särskild stämning till boken och beskrivningarna gränsar ibland nästan lite till poesi. Jag blir fast och skulle själv vilja resa och uppleva hennes Prag." Bokbloggen Bokfrossa
Länkar till böcker
Mörk ängel
Länkar till författare
Laini Taylor
Print