Bazar books

Dålig karma: Väldigt underhållande

Publicerad: 2013-03-01

"Det här är en fullständigt absurd historia om en Kim, en kvinna i karriären som dör och återföds tills hon har lärt sig vad som är viktigt i livet. Och vad är det? Jo, allt det där hon hade men aldrig insåg värdet av: en man som avgudade henne, en söt dotter som beundrade henne och en karriär som firad tv-stjärna. Och för att återfödas till något trevligt behövs bra karma! Vilket i stort sett är det enda Kim saknar. Därför får hon också finna sig i att återfödas som myra, hamster och hund samtidigt som hon är fast besluten att återförenas med sin familj."

 

Visst är det lite NA-flummigt emellanåt, men det är också väldigt underhållande. Och jag har alltid gillat tanken på reinkarnation, men jag inser att det är läge att skärpa sig om man inte ska återfödas som tarmbakterie eller nåt. Det här är god underhållning för stunden, med en lite allvarligare underton som kanske i bästa fall får läsaren att reflektera lite över hur man lever sitt liv."

 

http://fruesbocker.wordpress.com/2013/02/27/dalig-karma/

Länkar till böcker
Dålig karma
Länkar till författare
David Safier
Print