Bazar books

Manuskriptet från Accra: Läs och ge bort den till Alla Hjärtans Dag

Publicerad: 2013-02-13

"Jag fick boken som "färdkost" inför en resa och den visade sig vara ett gott sällskap! Ett sådant man umgås med en liten stund i taget, delar små stunder, går iväg och funderar lite, läser lite till och förhoppningsvis lär sig något om sig själv på kuppen…Inför Alla Hjärtans Dag, som väl kan ses som en hyllning till kärleken och livet istället för att handla om tvåsamhet och presenter, får du några ord som i alla fall jag tänker ta fasta på!

"Gå aldrig miste om ett tillfälle att visa din kärlek. Framför allt till dem som är närmast - för det är inför dem vi är allra mest försiktiga, av rädsla för att bli sårade".

Lisen Sundgren om sitt resesällskap Paulo Coelhos Manuskriptet från Accra.

Läs recensionen på bloggen Life By Lisen

Länkar till författare
Paulo Coelho
Print